کاربرد التراسونیک در شستشوی انژکتور

همانطور که از نام این دستگاه پیداست انژکتورشور دستگاهی است که برای تست، شستشو و سرویس خودروهای انژکتور استفاده می شود.
انژکتور که از کلمه لاتین انژکتور به معنی پاشیدن با نیرو گرفته شده است، بخشی از خودرو است که سوخت را با قدرت و شدت به داخل سیلندر خودرو می فرستد.
این قطعه قطعه بسیار مهمی در خودرو محسوب می شود و عملکرد صحیح آن باعث عملکرد خوب خودرو می شود.
ECU خودرو با استفاده از اطلاعاتی که از سنسورها دریافت می کند، زمان و میزان پاشش سوخت را تعیین کرده و به انژکتور ارسال می کند. انژکتور طبق دستورات ارسال شده توسط ecu در زمان معینی مقدار سوخت مورد نظر را تزریق می کند. بدون شک زاویه تزریق و همچنین زاویه قرارگیری انژکتور در جرقه زنی خودرو تاثیر بسزایی خواهد داشت.

نیاز به استفاده از نمک انژکتور

پاشش انژکتور
انژکتور مانند هر قطعه دیگری در خودرو پس از مدتی کارکرد دچار مشکلاتی می شود که باعث اختلال در عملکرد صحیح سوخت رسانی شده و نیاز به تعمیر و سرویس دارد.
ذرات ناخالصی که در اکثر سوخت های خودرو با هر کیفیتی وجود دارند، به مرور زمان به اجزای سیستم سوخت رسانی به ویژه انژکتور نفوذ کرده و رسوباتی را تشکیل می دهند که باعث عملکرد نامناسب انژکتور و کاهش میزان سوخت می شود. لازم و به زاویه ای که ECU را برای سمپاشی در زمان مناسب تعیین می کند.
با توجه به قیمت بالای انژکتور، بهترین راه حل برای رفع این مشکل، تعمیر و سرویس آن توسط دستگاه انژکتورشور است. با استفاده از انژکتورشور می توانید عملکرد انژکتور را بررسی کرده و از سالم بودن آن مطمئن شوید. همچنین رسوب زدایی با این دستگاه  انجام می شود.

علائم کثیفی ماشین انژکتور

به طور کلی علائم خرابی و کثیفی انژکتور را نمی توان همیشه تشخیص داد، دلیل آن این است که اکثر خودروهای مدرن دارای سنسورهای داخلی هستند که به نوعی نسبت سوخت به هوا را اصلاح می کنند و مشکلات جزئی را حل می کنند و بنابراین راننده اثر آنها را احساس نخواهد کرد.به همین دلیل مراحل اولیه گرفتگی و کثیفی انژکتور قابل تشخیص نیست. در واقع ECU با کمک این سنسورها تنظیم نسبت سوخت به هوا را جبران می کند. اما اگر شدت انسداد انژکتور خیلی زیاد باشد، موتور خودرو با مشکلاتی مواجه خواهد شد که عبارتند از:

باعث عقب افتادن، از کار افتادن یا پارگی خودرو در هنگام خاموش شدن موتور می شود
در واقع احتراق داخل سیلندرها بدون مخلوط مناسب سوخت و هوا به تاخیر می افتد.

سوزش نامنظم

مخلوط سوخت با هوای زیاد و بنزین خیلی کم منجر به احتراق ناقص می شود. این عملکرد منجر به کاهش لحظه ای قدرت موتور می شود و صدای محسوسی شنیده می شود. با توجه به شدت این مشکل، راننده لرزش های موتور را احساس می کند.

انژکتور

از دست دادن عملکرد موتور خودرو

هر موتوری برای احتراق صحیح به سوخت کافی نیاز دارد و در صورت تاخیر در اشتعال، قدرت موتور کاهش یافته و شتاب خودرو کاهش می یابد.
لرزش موتور خودرو یا خاموش شدن ناگهانی موتور خودرو
تزریق سوخت خودرو به صورت ناموزون باعث کند شدن موتور خودرو و سپس از کار افتادن آن می شود.
کاهش در تست آلایندگی و افزایش مصرف سوخت
به طور کلی، زمانی که راندمان احتراق کاهش می یابد، برای دستیابی به عملکرد مطلوب، مجبور به سوخت گیری و مصرف سوخت بیشتری هستیم که منجر به مصرف بنزین بسیار بالاتر و انتشار آلاینده های بالاتر از حد مجاز می شود.

چگونه بفهمیم انژکتور نیاز به شستشو دارد؟

در حالی که می توان انژکتور را باز کرد و سوزن را به صورت دستی برای گرفتگی تست کرد، ساده ترین راه برای تشخیص اینکه آیا انژکتور ماشین کار خود را به درستی انجام می دهد، تشخیص ماشین است.

بهترین کسی که نیاز به شستشوی انژکتور را درک می کند خود راننده است. پارگی خودرو، لرزش موتور، کاهش قدرت موتور در دورهای بالا، افزایش مصرف سوخت، کاهش شتاب اولیه و مواردی از این دست می تواند نشانه کثیف بودن انژکتور باشد.در غیر این صورت توصیه می شود هر 40000 تا 50000 کیلومتر (بسته به میزان رانندگی در ترافیک) بنزین خودرو انژکتور را تمیز کنید.

آیا ریختن بنزین سوپر یا تینر در باک ماشین می تواند انژکتور را تمیز کند؟

در مورد بنزین سوپر خیلی شفاف و واضح جواب می دهیم، اگرچه سوخت هایی مانند بنزین و گازوئیل تا حدودی خاصیت حلال دارند، اما این سوخت ها به خصوص بنزین فوق العاده نمی توانند انژکتور ماشین شما را تمیز کنند و فقط در مواردی که بنزین از کیفیت بالایی برخوردار باشد. (که معمولا بنزین های داخلی این کیفیت را ندارند) مدت زمان رسوب گذاری و استفاده از انژکتور را تا حدودی افزایش می دهد.

در مورد تینر اگر بخواهیم خیلی واضح و شفاف پاسخ دهیم استفاده از تینر در صورت متوسط ​​یا زیاد بودن میزان رسوب به انژکتور آسیب می رساند و دلیل آن این است که تینر به عنوان یک حلال قوی لایه به لایه رسوب را از بین نمی برد. . در این حالت، تکه های بزرگی از رسوب برداشته می شود که می تواند باعث گرفتگی یا برعکس، انبساط سوزن انژکتور شود.

انژکتور ماشینمراحل شستشوی دقیق انژکتور

1- شستشوی التراسونیک:

ابتدا انژکتور را در دستگاه های مخصوص التراسونیک با استفاده از امواج مافوق صوت برای شکستن یا تضعیف ساختار جامد توده های انژکتور شستشو می دهیم.

2- شستشوی معکوس:

برای این نوع شستشو که بسیار هم مهم است ابتدا انژکتور را برعکس روی دستگاه ببندید تا فضای پشت فیلتر نمکی انژکتور شسته شود.

3- شستشوی مستقیم:

در نهایت انژکتور را مستقیم و عادی روی دستگاه می بندیم تا شستشوی مسیرهای قبلی کامل شود و فرآیند شستشوی انژکتور انجام شود.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

محصولات بکر